Genbrugte børnesolhatte med sløjfe-knude

Solfiskerhat til børn, bred design med flere lag skygge, vind- og solbeskyttelse, pleje babyens ømme hud.

Denne nye bue-knudeformede solhat til børn er lavet af blødt genanvendt polyester for en fantastisk pasform og åndbarhed.Interessant tredimensionel form, så babyen er fuld af fantasi.

Den har en fast form, der komfortabelt beskytter mod kolde vinde, og som også kan modstå solen.

Stofmaterialet er tætstrikket, løst og behageligt, med svedabsorberende effekt.

solhatte til børn (1) solhatte til børn (2)

 

Materiale: 100% genanvendt polyester giver åndbarhed og komfort.Gør det helt rigtigt til vandleg, afslappet svømning, fiskeri og sejlsport.

Farve: enhver farve tilpasset

Størrelse: børnesolhatten er i tilpasset størrelse og med justerbare snore indeni

Gældende scenarier: Gruppeaktiviteter

Egnede aktiviteter: Etikette aktiviteter, udflugter

Plejemetode : Det anbefales, at når hatten er snavset, børstes den let med rent vand og en blød tandbørste for at sikre, at hattens solbeskyttelsesfunktion og udseende er komplet.Efter vask skal det tørres på et ventileret sted.

 

Siden af ​​hatten er en stor sløjfe stil, som ikke kun er unik i designet, men også fuld af pigeagtighed. Sammenlignet med et enkelt design vil en hat med en stor sløjfe udstråle en sød og dejlig atmosfære, så den er meget velegnet til sødt pigetøj.Derudover er buens farve også meget rig, du kan vælge efter dine egne præferencer.Fornødenheder til at rejse, skal være smukke på samme tid modstå solen.

solhatte til børn (3) solhatte til børn (4)

 

Solen skinner, og det er alle børn også!De er utroligt alsidige, og ved at justere foldningen af ​​kanten og snoren indeni kan du skabe den størrelse og stil, der passer til dig. Moderigtig solafskærmende fiskerhat, baby er ikke længere bange for solen, når den går ud.

En solhat, mange forskellige stylingmuligheder!

 


Posttid: 06-04-2021